Portrætudstilling åbner i Frivillighuset

Torsdag den 17. maj åbner portrætudstillingen: 'Familier fra Sjælsmark' i Frivillighuset. Ugen byder også på debat om klimarelaterede naturkatastrofer, når delegatforeningen ligger vejen forbi Frivillighuset.
Familieportræt fra udstillingen: 'Familier fra Sjælsmark', der åbner næste uge i Frivllighuset. Fotograf: Joshua Andrew Gross
Mette Krogh Hansen
14 maj 2018

Åbning af portrætudstilling
Torsdag den 17. maj åbner en ny udstilling i Frivillighuset. Udstillingen hedder 'Familier fra Sjælsmark' og er blevet til som et frivilligt projekt, hvor en professionel fotograf afsatte to dage til at tage portrætter af familierne på Udrejsecenter Sjælsmark. Fotografens mål var at skabe et rum for familierne, hvor værdighed, stolthed og positivt familiesamvær var i fokus.

Projektet har fungeret som supplement til Projekt friRum, der giver støtte til familierne på udrejsecentret. 30 familier fik taget deres familieportrætter og udstillingen er et udsnit heraf.

'Familier fra Sjælsmark' åbner torsdag den 17. maj ved en lille ferinisering fra kl. 15.30-17.30. Alle er velkomne, og man tilmelder sig ved at sende en mail til: frivillighuset@rodekors.dk

Udstillingen hænger i Frivillighuset fra 17. maj til og med 29. juni 2018.

Debat om katastrofehåndtering og klimaforandringer i delegatforeningen
Inden portrætudstillingen åbner på torsdag, er der som sædvanligt godt gang i aktiviteterne i Frivllighuset.

Mandag kommer Røde Kors Delegatforening på besøg i Frivillighuset, hvor de skal debattere klimarelaterede naturkatastrofer og fokus på håndteringen af katastroferne, der globalt set altid rammer de mest sårbare mennesker. Arrangementet byder blandt andet på oplæg om hvordan man sikre midler til katastrofeforebyggelse og klimatilpasning samt indsatsen under en naturkatastrofe.
 
Delegatforeningen har til formål at medvirke til formidling af information og erfaring fra delegater.
 

Gå ind og følg Frivillighuset på Mit Røde Kors.

Hver fredag holder vi dig opdateret om Frivillighusets kommende aktiviteter og arrangementer.

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Sonja har samlet trådene

Hvad angår maj-måneds buketmodtager, kan man næsten sige: Som mor, som datter, for det er mor Anna...