Webinar: Førstehjælp til børn - en introduktion til forældre

De fleste af os kender det – sår og skrammer, faldulykker og et stykke mad, der sidder fast i halsen. Men hvad er det helt præcist, at du skal gøre i de situationer?

Modelfoto
- D. 11 JUNI 2021

På onsdag kl. 19.00 - 20.00 har du mulighed for at få vigtig viden, der potentielt kan være med til at redde liv, når førstehjælpsinstruktør Olav Øfverlind Pedersen er klar klokken 19 med et webinar, som afvikles i et samarbejde mellem Røde Kors og GF Fonden. Olav er uddannet sygeplejerske og rutineret førstehjælper, så du er i yderst kyndige hænder.

På webinaret vil du få en introduktion til, hvad du skal gøre, hvis dit barn eller andres kommer til skade eller har akut brug for hjælp. Du vil med din deltagelse blive klogere på stabilt sideleje, forbinding af blødende sår og ikke mindst Heimlich-manøvren, så dit barn ikke kløjes i et stykke æble eller andet, der kan sætte sig fast og blokere for luftrøret. Du vil lære teknikker, der kan bruges på både spædbørn og de ældre, så du ved hvad, du skal gøre, hvis uheldet skulle være ude. Vi håber, at se en masse deltagere, så vi kan klæde endnu flere på til at være klar, hvis vores små poder, skulle komme ud for en ulykke. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og du vil efter webinaret kunne hente videomateriale fra det 1. time lange webinar.

Du kan tilmelde dig webinarret HER

Vi glæder os til at ”se” dig!